Някои дали може да ми одговори от кои дизелов агрегат алтернатора става на боксер 1,6 IE
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алтернатор от дизел на Алфа 146 боксер
Collapse
X
-
колегата ако ти трябва алтернатор за боксер имам един с нови лагери за продан, понеже като ми сменяха ремъците и ми казаха че ми се прецакал алтернатора и си купих друг пък тоя го рециклирах и сега стои вкъщи за резерва
само нови четки му трябват
Comment
-
това не се ли оправя с кондензатори?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщениене не моя си е здрав и си е ок .Но си сложих музиката наи накрая .И затова искам от дизел че произвежда повече амперчета .Сега като карам и ми мигат фаровете и е кофти.
за това са измислили кондензаторитеalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Не че искам си вира носа ама аз с слаби и високи тоци си изкарвам хляба и знам ниакои прости формоли и знам че да ми свирне с 680 вата музиката с кондензатор няма стане и знам че ще станне с алтернатор от дизел който вади 14.2 волта прав ток и няма грамне нищо в колата ама на мен ми тррябва ампераж с който да достигна поне 200 вата и после и така.................порсто ако някой може ми каже да каже Да от еди койси модел става на твоида каруца или не няма такъв алтернатор.Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Comment
-
сори ама като знаеш някои формули, как ще изкараш 680 вата като на входа имаш 200 вата. освен това 200 вата са си 14А на 14В -нищо работа, дългите светлини дърпат повече. друг алтернатор без преправяне няма да стане. все пак твоето е боксер а ТД-то е редови. дори и да преправиш по-мощен алтернатор и да го монтираш, ще ти трябва и акумулатор с по-голям капацитет, който просто няма къде да събереш. в твоя случай се слага кондензатор.точка
Comment
-
е мерси значи нямам готов вариянт с алтернатор и знам колко са 200 вата и ни са 14 А нитоса 14 волта . И пак мерси ще се преправа алтернатор и ще ти го снимам каде ще седи 2-рия акумолатор и сега мога ти снимам акде е 2 рия на пежо 405 с 1 киловат музика. И благодаря за инфото.
ЗАКЛЮЧЕТЕ разбрах за боксер 1.6 няма алтернативаа с алтернатор от печкаLast edited by rijko; d.m.y г., 02:46.Опел Кадет GSI
166 2,4 JTD
ако мислиш че е здрава дай та тествам
Comment
Comment